Velg merke
Velg modell

Om oss / Kontakt

Antec Norge
E-post: post@antec-norge.no
Telefon: 33 50 80 00
Mobil: 45 900 800

Autocenteret Fjeldstad AS
Org. nr 830 614 222
Sentralbord 33 50 80 00
Hvittingfossveien 25
3080 Holmestrand
 

 

Er du Antec-forhandler kan du logge inn med kundenr og postnummer, og enkelt bestille via siden.
Er du ikke forhandler, men ønsker å bli det, ta kontakt med oss.

Ønsker du å bestille over telefonen, kan du fortsatt gjerne gjøre det!

Ta kontakt ang. leveringstid.

Antec Norge er importør og leverandør av kjente merkevarer som produserer bilutstyr av høy kvalitet. Vi er grossist til bilforhandlere, verksteder og rekvisitabutikker I Norge, og har I dag mer enn 500 forhandlere over hele landet. Vi skreddersyr løsninger som passer den enkelte bilmodell.

 

Hva leverer vi?

Siden 1984 har vi hatt importen på den Tyske merkevaren Antec. De er europas største produsent av EU-godkjente frontbøyler, stigtrinn, veltebøyler og andre kvalitets-produkter, spesiallaget til mer enn 100 bilmodeller. Produktene lages av syrefast høyglanspolert stål, Syrefast sortlakkert stål, eller lakkert I bilens farge om ønskelig.Alle produktene er spesialtilpasset hver enkelt bilmodell og er godkjent etter nyeste EU-standard.

 

I tillegg til Antec er vi importør for Lazer Lamps® LED-ekstralys som leverer kvalitet, design og lyseffekt I toppsjiktet. E-merket og lovlig på norske veier. Maxtel® LED E-merkede ekstralys har vært på markedet I mange år og er en banebryter når det gjelder optikk og lyseffekt. Siden 2014 har vi hatt XLED® arbeidslys, som leverer et stort sortiment arbeidslys til alle behov. NANO® Varsellys er en nye serie varsellys som holder svært høy kvalitet, E-merket og godkjent.

 

CANm8® Canbus-interfaces hjelper deg å kople opp ekstrautstyr til moderne biler, der det er vanskelig å hente ut styrestrøm til f.eks. Fjernlys. Spør oss om dette!

 

Vi streber etter å gi svært god service. Har du noen spørsmål, ring oss gjerne :)

 

 

  • Om Antec

    Antec er Europas ledende produsent av EU-godkjente kufangere, lyktebøyler, stigtrinn, veltebøyler og mange flere kvalitetsprodukter laget av syrefast høyglanspolert stål. Antec Norge er i dag totalleverandør av slike produkter, samt ekstralys, varsellys og arbeidslys til bilbransjen, og har i dag over 500 bilforhandlere i vårt kunderegister.

  • Kart